Zij Rijdt Beter autoverzekering

Zij rijdt beter autoverzekeringen

zij-rijdt-beter-autoverzekering
Zij Rijdt Beter autoverzekering is een verzekering welke zich specifiek richt op vrouwelijke bestuurders. Er is goed nagedacht over de wensen van vrouwen voor hun autoverzekering. Door de verschillende verzekeringspakketten is er altijd een dekking die past bij jouw situatie.

Wat Zij rijdt beter onderscheidt van andere verzekeraars is de zeer brede dekking tegen een gunstige prijs en de vriendelijke klantenservice. De premie is zo laag omdat Zij Rijdt Beter geen speciale acties heeft of reclame maakt. Het draait bij hen puur om verzekeren en niet om andere bijzaken. Zo weet Zij Rijdt Beter de kosten laag te houden en kunnen zij een voordelige premie voor een autoverzekering aanbieden. Daarnaast heeft de klantenservice geen duur 0900-nummer en staat goede service hoog in het vaandel.

Zij Rijdt beter biedt een uitstekende dekking. Er zijn drie verschillende dekkingen namelijk WA, WA Plus en All Risk. Het is voor iedere auto-eigenaar verplicht minimaal een WA verzekering af te sluiten. Hierbij wordt schade veroorzaakt bij een ander vergoed. Wanneer je schade aan je eigen auto ook wilt verzekeren kun je een WA Plus of All Risk verzekering afsluiten.

De dekking van de verzekeringen bij Zij Rijdt Beter is zeer compleet. De Zij Rijdt Beter autoverzekering is aangesloten bij Glasgarant. Via Glasgarant kun je terecht bij meer dan 600 bedrijven voor het herstel van glasschade aan je auto. Daarnaast hebben de verzekeringen een laag eigen risico en zijn de polisvoorwaarden zeer duidelijk opgesteld. De voorwaarden en dekking van de diverse verzekeringen zijn ondubbelzinnig en je hoeft je geen zorgen te maken om kleine lettertjes.

De speciale verzekering voor vrouwen bij Zij Rijdt Beter is zeer compleet en gunstig geprijsd. Natuurlijk kun je als man ook terecht bij Zij rijdt beter wanneer je je hierbij prettig voelt.