Vrouwen autoverzekering met WA Plus dekking

Vergelijk autoverzekering voor vrouwen met een WA Plus dekking

autoverzekering-voor-vrouwen-wa-plusVolgens de wet moet je minimaal een WA verzekering hebben wanneer je in het bezit bent van een auto. Bij een WA verzekering wordt schade gedekt die je bij een anders aanbrengt. Vaak kun je ook kiezen voor een bredere dekking, dit wordt een zogenaamde WA plus autoverzekering genoemd. Bij een WA plus verzekering ben je vaak ook gedekt voor schade veroorzaakt door anderen aan jouw auto. Per verzekeraar gelden andere polisvoorwaarden en dit is dus zeker een punt om goed op te letten. De premie kan bij een bepaalde aanbieder wel lager dan zijn bij een ander, maar de dekking kan daarom ook minder breed zijn.

Er zijn ook verzekeraars die zich richten op een bepaalde groep in de maatschappij. Onna-Onna en Zij rijdt beter zijn aanbieders die autoverzekeringen speciaal voor vrouwen aanbieden. Zij Rijdt Beter beweerd dat vrouwen beter kunnen rijden, minder schade maken en dus een lagere premie hoeven te betalen. Bij Onna-Onna krijg je pechhulp door heel Nederland, handig voor de minder technische vrouwen onder ons. Er zijn echter wel verschillen tussen de dekking van de WA plus verzekering bij Onna-Onna en Zij Rijdt Beter.

Handtasdekking, schade andere personen, andermans spullen en pechhulp NL

Onna-Onna biedt in haar standaard WA verzekering dekking voor schade aan personen, schade aan andermans spullen, handtasdekking en pechhulp in Nederland. Wanneer je een WA plus verzekering kiest komt hier ruitschade en schade aan jouw auto buiten jouw schuld bij. Zij Rijdt Beter dekt bij haar normale WA verzekering net als Onna-Onna schade aan zaken en personen. Wanneer je bij Zij Rijdt Beter een WA plus autoverzekering afsluit wordt ook ruitschade vergoed. Daarnaast wordt schade aan je auto door vandalisme, in tegenstelling tot bij Onna-Onna, ook gedekt. Beide aanbieders hebben geen eigen risico wanneer je de reparatie van je auto laat uitvoeren door een bij hen aangesloten garage.

Beste autoverzekering voor vrouwen met WA Plus dekking

ruitje-ingetiktDe voorwaarden van beide verzekeraars zijn zeer duidelijk. Hoewel de WA plus dekking van zowel Onna-Onna als Zij Rijdt Beter verschilt, ontlopen ze elkaar nauwelijks. Het grote voordeel bij Onna-Onna is de inbegrepen pechhulp. Je hoeft dan dus geen ander abonnement af te sluiten bij bijvoorbeeld de ANWB. Het pluspunt van de WA plus verzekering bij Zij rijdt beter is de dekking tegen vandalisme. Het is moeilijk te zeggen welke verzekering hier de beste is, beide hebben hun goede en slechte punten en het is aan de consument de verzekering te kiezen die bij hen past.

Lees ook de volgende artikelen:

Vergelijk vrouwen autoverzekering met WA dekking

Vergelijk vrouwen autoverzekering met WA Casco dekking

Meer informatie over Onna Onna autoverzekering

Meer informatie over Zij rijdt beter autoverzekering

Waarom autoverzekeringen voor vrouwen?

 

 

Beste autoverzekering voor vrouwen

Onna OnnaGoedkoopste autoverzekering voor vrouwen

Welke dekking kies ik?

Dekking Schade veroorzaakt bij een ander Schade aan je eigen auto
WA volledige_dekking_autoverzekering niet vergoed
WA Plus volledige_dekking_autoverzekering Gedeeltelijk vergoed
WA Casco volledige_dekking_autoverzekering volledige_dekking_autoverzekering

Welke dekking je kiest voor je autoverzekering is uiteraard geheel aan jou. Over het algemeen geeft de leeftijd van de auto de doorslag voor welke dekking kiest. Hier vind je een overzicht van de dekking die andere vrouwen kozen voor hun autoverzekering:

Leeftijd auto Dekking autoverzekering
WA 9 jaar en ouder
WA Plus 6 t/m 8 jaar
WA Casco 0 t/m 5 jaar

Top 3 autoverzekering voor vrouwen

1: Onna Onna  Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen

2: Zij rijdt beter Goedkope autoverzekering voor vrouwen

3: Queens Autoverzekering voor vrouwen goedkoop