Vrouwen autoverzekering met WA-dekking

Autoverzekeringen voor vrouwen met een WA dekking

WA autoverzekering voor vrouwenIedereen in Nederland die een auto bezit is verplicht minimaal een WA verzekering afsluiten. Er zijn dan ook talloze verzekeraars die WA verzekeringen aanbieden. Alle aanbieders hebben echter verschillende premies en polisvoorwaarden. Tegenwoordig zijn er ook verzekeraars die autoverzekeringen aanbieden speciaal voor vrouwen. Onna-Onna en Zij Rijdt Beter zijn twee van deze verzekeraars.

Persoonlijk contact

Bij verzekeraars Onna-Onna en Zij rijdt beter kun je aan autoverzekering met WA dekking afsluiten die speciaal gericht is op vrouwen. Het voordeel van deze verzekeringen is dat er meer oog voor detail en meer persoonlijk contact is. Daarnaast zijn de polisvoorwaarden eenvoudig en worden de te betalen premies zo laag mogelijk gehouden. Zij Rijdt Beter kan vrouwen een aantrekkelijke premie voor hun WA verzekering bieden omdat zij ervan overtuigd zijn dat vrouwen beter kunnen rijden dan mannen. Je kunt je als man echter ook verzekeren bij beide aanbieders.

Handtasdekking

De dekking van de WA verzekeringen bij Onna-Onna en Zij Rijdt Beter verschilt op enkele punten. Zo krijg je bij Onna-Onna een zogenaamde handtasdekking. Hierbij is je handtas en de inhoud daarvan verzekerd tot 750 euro. Bij Zij Rijdt Beter is deze dekking niet standaard inbegrepen bij de WA dekking. Ook heeft Onna-Onna bij elk verzekeringspakket pechhulp inbegrepen, iets wat bij Zij Rijdt Beter niet het geval is. Wel is het zo dat een WA verzekering bij Onna-Onna hierdoor vaak enkele tientjes duurder is dan bij Zij Rijdt Beter. Dit is echter afhankelijk van de soort auto die je wilt verzekeren. Beide verzekeraars hanteren geen eigen risico bij de WA dekking.

Beste autoverzekering voor vrouwen met WA dekking

autoglasDe beste autoverzekering voor vrouwen met WA dekking kun je afsluiten bij Onna-Onna. De premie ligt vaak iets hoger ligt dan bij een WA verzekering voor vrouwen bij Zij rijdt beter maar de dekking is completer. Vooral de pechhulp door heel Nederland is een groot pluspunt voor veel vrouwen die op zoek zijn naar een verzekering. Daarmee is niet gezegd dat Zij Rijdt Beter geen goede verzekeraar is. In tegendeel zelfs, ook bij Zij Rijdt Beter kun je als vrouw goed terecht voor een WA autoverzekering.

Lees ook de volgende artikelen:

Vergelijk vrouwen autoverzekering met WA Plus dekking

Vergelijk vrouwen autoverzekering met WA Casco dekking

Meer informatie over Onna Onna autoverzekering

Meer informatie over Zij rijdt beter autoverzekering

Waarom autoverzekeringen voor vrouwen?

Beste autoverzekering voor vrouwen

Onna Onna Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen

Welke dekking kies ik?

Dekking Schade veroorzaakt bij een ander Schade aan je eigen auto
WA volledige_dekking_autoverzekering niet vergoed
WA Plus volledige_dekking_autoverzekering Gedeeltelijk vergoed
WA Casco volledige_dekking_autoverzekering volledige_dekking_autoverzekering

Welke dekking je kiest voor je autoverzekering is uiteraard geheel aan jou. Over het algemeen geeft de leeftijd van de auto de doorslag voor welke dekking kiest. Hier vind je een overzicht van de dekking die andere vrouwen kozen voor hun autoverzekering:

Leeftijd auto Dekking autoverzekering
WA 9 jaar en ouder
WA Plus 6 t/m 8 jaar
WA Casco 0 t/m 5 jaar

Top 3 autoverzekering voor vrouwen

1: Onna Onna  Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen

2: Zij rijdt beter Goedkope autoverzekering voor vrouwen

3: Queens Autoverzekering voor vrouwen goedkoop