Vrouwen autoverzekering met WA Casco dekking

Vergelijk autoverzekering voor vrouwen met een WA Casco dekking

autoverzekering-voor-vrouwen-wa-cascoIedereen in Nederland die een auto bezit moet minimaal een WA verzekering afsluiten. Hierbij ben je gedekt voor schade die je veroorzaakt aan iemand anders. Veel mensen die een nieuwe auto kopen sluiten echter een WA casco, oftewel allrisk, verzekering af. Er zijn tegenwoordig ook aanbieders die zich specifiek richten op autoverzekeringen voor vrouwen. Onna-Onna en Zij rijdt beter zijn twee van deze aanbieders.

Autoverzekering speciaal voor vrouwen zijn een redelijk recent fenomeen. Verzekeraar Zij Rijdt Beter baseert zich op onderzoek wat zegt dat vrouwen beter rijden en dus minder schade veroorzaken. Zij kunnen zo de premie laag houden. Onna-Onna richt zich meer op het oog voor detail van vrouwen. Persoonlijk contact vinden zijn erg belangrijk. Daarnaast bieden zij een zogenaamde handtasdekking om je handtas en alles erin goed te verzekeren tegen diefstal.

Handtasdekking, schade aan anderen en andermans spullen, pechhulp Europa en bescherming tegen vandalisme

Zowel bij Onna-Onna als Zij Rijdt Beter kun je een WA casco autoverzekering afsluiten. Er zijn echter een paar verschillen in dekking bij beide verzekeraars. Bij Onna-Onna krijg je bij een allrisk verzekering pechhulp door heel Europa en worden vandalisme en schade veroorzaakt aan je auto door jouw schuld gedekt. Bij verzekeraar Zij Rijdt Beter wordt ook de schade veroorzaakt aan je auto door eigen schuld gedekt. Zij bieden echter geen pechdienst aan. Daarnaast heb je bij Onna-Onna geen opzegtermijn en kun je dus elk moment dat je wilt de autoverzekering opzeggen. Bij Zij Rijdt Beter kun je pas opzeggen na een jaar bij hen verzekerd te zijn geweest.

Beste autoverzekering voor vrouwen met WA Casco dekking

pechhulpDe grote pluspunten van de allrisk dekking van Onna-Onna zijn de pechhulp door heel Europa en de opzegtermijn. Je hoeft geen lid te worden van een andere pechdienst en dat scheelt dus in kosten. Omdat er geen opzegtermijn is zit je niet vast aan de verzekering. Zij Rijdt Beter biedt echter gemiddeld een lagere premie per maand. Wanneer je dus geen interesse hebt in pechhulp kun je beter bij Zij Rijdt Beter terecht. Beide WA casco verzekeringen zijn zeer compleet, duidelijk en scherp geprijsd. Welke verzekering het beste is verschilt in dit geval en is afhankelijk van de wensen van de klant.

Lees ook de volgende artikelen:

Vergelijk vrouwen autoverzekering met WA dekking

Vergelijk vrouwen autoverzekering met WA Plus dekking

Meer informatie over Onna Onna autoverzekering

Meer informatie over Zij rijdt beter autoverzekering

Waarom autoverzekeringen voor vrouwen?

Beste autoverzekering voor vrouwen

Onna Onna Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen

Welke dekking kies ik?

Dekking Schade veroorzaakt bij een ander Schade aan je eigen auto
WA volledige_dekking_autoverzekering niet vergoed
WA Plus volledige_dekking_autoverzekering Gedeeltelijk vergoed
WA Casco volledige_dekking_autoverzekering volledige_dekking_autoverzekering

Welke dekking je kiest voor je autoverzekering is uiteraard geheel aan jou. Over het algemeen geeft de leeftijd van de auto de doorslag voor welke dekking kiest. Hier vind je een overzicht van de dekking die andere vrouwen kozen voor hun autoverzekering:

Leeftijd auto Dekking autoverzekering
WA 9 jaar en ouder
WA Plus 6 t/m 8 jaar
WA Casco 0 t/m 5 jaar

Top 3 autoverzekering voor vrouwen

1: Onna Onna  Goedkoopste autoverzekering voor vrouwen

2: Zij rijdt beter Goedkope autoverzekering voor vrouwen

3: Queens Autoverzekering voor vrouwen goedkoop