Onna Onna autoverzekering

Onna Onna autoverzekering

onna-onna-autoverzekering
Onna-Onna biedt autoverzekeringen aan die speciaal gericht zijn op vrouwen. Verzekeren is volgens hen niets spannends maar iets noodzakelijks. Onna-Onna is daarom duidelijk in haar voorwaarden en biedt een persoonlijke service. Als er iets gebeurd met je spullen wil je immers duidelijk en deskundig geholpen worden. Onna-Onna heeft oog voor detail en voor de mens en verzekert volgens waarden die bij vrouwen horen.

De Consumentenbond heeft Onna-Onna in zowel 2011 als 2012 uitgeroepen tot de verzekeraar met de hoogste kwaliteit dekking bij een cascoverzekering. Bij de test werden meer dan 40 aanbieders met elkaar vergeleken. Naast een lage prijs voor een autoverzekering biedt Onna-Onna dus ook prima voorwaarden.

Bij Onna-Onna is er de keuze tussen drie verschillende autoverzekeringen, namelijk WA, WA+ beperkt casco en WA volledig casco (allrisk). Al deze verzekeringen hebben zeer eenvoudige maar complete polisvoorwaarden. In een overzicht is gemakkelijk te zien welke verzekering het beste bij jou past. Daarnaast zijn alle verzekeringen laag geprijsd in vergelijking met andere verzekeraars met dezelfde dekking.

De Onna-Onna autoverzekering onderscheidt zich van anderen door de vele extra’s die bij de dekking zijn inbegrepen. Zo is er bij alle verzekeringspakketten handtas dekking inbegrepen. Daarnaast biedt Onna-Onna geen eigen risico, een persoonlijke klantenservice en een gratis overstapservice. Bovendien rust er geen opzegtermijn op de verzekeringen en kun je dus altijd opzeggen. Gemiddeld hoef je maar 1 minuut te wachten voordat je telefonisch geholpen wordt. De responstijd bij e-mail is gemiddeld slechts 2 dagen.

Onna-Onna is een verzekeraar die veel waarde hecht aan persoonlijke service en contact. Naast de goede dekking en lage prijs van de autoverzekeringen kun je bij Onna-Onna veel extra’s verwachten. Niet voor niets zijn de cascoverzekeringen al tweemaal achter elkaar uitgeroepen tot de dekkingen met de hoogste kwaliteit door de Consumentenbond.

  • Gratis apk en klein onderhoud
  • Je handtas meeverzekerd
  • Vele klantvoordelen